Barn och tonåring sovrum Idéer

Det finns få saker som är lika viktiga för ett barn som hans eller hennes sovrum, vilket innebär att styling kan ofta vara en skrämmande uppgift. Hur skapar du ett roligt, bekvämt utrymme utan att slå på stort? Hur gör du plats för syskon utan att tränga i möbler? Och hur integrerar du med deras önskan samtidigt som du behåller en klassisk stil?

Här har vi lagt fram några grundläggande tips för att utforma sovrum för barn och tonåringar som håller dig, din plånbok och (viktigast av allt!) ditt barn lyckligt i många år framöver.

Barnrum Idéer

Reflektera och omfamna ditt barns personlighet utan att ta plats eller spendera en förmögenhet genom ”Collage konst” – helst med ditt barns eget arbete! Ett par inspirerande dekorationer ihop med några av ditt barns mest uppskattade mästerverk är ett enkelt sätt att lägga till en touch av färg till vanliga väggar och främja kreativitet.

Att integrera sina favoritfärger, karaktärer och andra intressen är ett enkelt sätt att hjälpa ditt barn att känna sig bekvämt i sitt rum – men det kan vara svårt att göra det utan att utrymmet ser rörigt ut. För att skapa en rolig atmosfär som ditt barn kommer att älska, utan kaoset med ett hektiskt designschema eller hög färgpalett, behåll alla huvudelementen i rummet med samma neutrala färg. Träväggar, byråer, sängramar och till och med golvbrädor gör en ren duk för poppar med ljusa accenter; medan hens affischer, bilder och annan inredning säkert kommer att förändras när ditt barn växer, kommer neutrala, svartvita häftklamrar att vara en stadig hit – och kommer aldrig att gå ur stil.

Tonåring sovrum idéer

Som med barnens sovrum bör en tonåring vara en återspegling av hans-hennes passioner och hobbyer, men kom också ihåg att skapa plats för deras växande ansvar. Att kultivera en elegant arbetsstation för skrivbord och stol – dekorerad med inbyggda lådor och hyllor, USB-portar och dekorativa knickknacks – ger en förhöjd stil, uppmuntrar organisation och ger en lugn plats för studier.

När det gäller att utforma mindre eller delade rum kan dubbla möbler betyda skillnaden mellan kaos och lugn – så gör det till din vän! Rulla, loft och våningssängar, trappkistor, skrivbord, sänggavlar med bokhyllor och förvarings-ottomaner kan spara utrymme och hålla sig snygga.
För tonårsflickor, överväga en sofistikerad armoire – komplett med gott om skåp, lådor, hängstänger och till och med smyckekrokar – i en tunn silhuett och design som hon kommer att älska.

Måleritjänster ingår i ROT avdraget.

Montering av möbler ingår i RUT avdraget.

Skatteverket har beslutat att till och med 1 Januari 2021 montering och demontering av möbler ska ingå i RUT avdraget. Arbetet ska utföras i eller i nära anslutning till bostaden.

Kontakta oss för att boka montering av dina möbler.

Kontakt:
info@nardiservice.se

0704 30 25 41

Sökord: mobler möblering, möbler, motering, malmö, skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *