Heminredning, inredning, inspiration, Idéer

Heminredning Idéer
Precis som mode finns det ett anledning till heminredningen. Med lite forskning, att designa ditt eget vardagsrum kommer att vara en engagerande upplevelse. Det finns ett antal välkända trender inom heminredning som du också kan använda som stilguider, nedan vi har kategoriserat och skapat samlingar för din bekvämlighet.

Kustmöbler
Du behöver inte bo vid havet för att få känslan att du bor vid stranden. Kustinredningen öppnar ditt heminredning med en nedtonad palett av oceaniska blåttar och sandiga tuppar för att förstärka det naturliga ljuset som strömmar genom tunt dolda fönster. För att uppnå den svala, lugna, enkla, luftiga känslan av kustinredning, tänk solkysade och havsbaserade möbler lätt accentuerade med subtila ledtrådar till kustliv.

Landsmöbler
Country living är motsatsen till den trendiga Smart Home-eran. Varma jordnära toner och mjölkmålade ytor mjukar den till synes nakna benfärgen hos möbler i lantlig stil. Lägg på de hemgjorda calico-tygerna och plocka ut några träsnidade dekorativa accenter för att verkligen ge ditt hem den lantliga stil som du försöker uppnå. Med den lantliga heminredningen vill du välja möbler och accenter som har karaktär och som tydligen blir bättre med åldern.

Bohemiska möbler
Bohemisk inredning följer en designetik för allt i ditt hem som har sin egen historia. Det är för dem som lever livet utanför lådan och njuter av en vandringslust av texturer och mönster från hela världen. Bohemisk heminredning lånar från hela färgspektrumet för att accentuera olika möbler. Tänk bortom funktion när du brainstormar dekorationsidéer. Sträva efter att göra varje rumskonfiguration till en konversationsbit.

Minimalistiska möbler
Minimalism – Att tänka mindre vara mer som det är ett åtagande att befria dig av röran. Det betyder liten eller ingen skiktning, subtil eller ingen struktur och absolut ingen njutning av livfulla färger. Raison d’etre för minimalistisk inredning är att skapa heminredning som varken distraherar eller försämrar. Det är en stil som kan finjusteras för att placera strålkastaren enbart på ett visst konstverk eller möbler i varje rum. Det finns också det faktum att minimalism är ganska lätt att rengöra och perfekt anpassas till små rumsinredning. Kom ihåg att ta hänsyn till hög kontrast när du bläddrar genom Living Spaces samling av minimalistinspirerade möbler.

Rustika möbler
Kännetecknat av återvunnet trä och återinförda möbler, visar rustik heminredning naturens råa skönhet snarare än att ta avstånd från den med neutrala färger och rena linjer. Det omfattar det organiska samtidigt som det inte nödvändigtvis motstår samtida konstruktionsmetoder och material. Sortera genom Living Spaces urval av hantverksmöbler för rustika dekorationsidéer.

Mid-Century Modern Furniture
Mid Century Modern kom ursprungligen till framträdande som ett alternativ till den utsmyckade estetiken som kännetecknade inredningen i början av 1900-talet. Det är nu allmänt erkänt som Retro, som hämtar det mesta av sin inspiration från futuristiska tankar på 60-talet. Stilfulla möbler med långsträckta detaljer och rena linjer, Mid Century Modern har ett distinkt utseende som passar till och med ett litet rum.

Traditionella möbler
Om du ser ditt hem som ditt slott kan det vara ditt motiv att inreda ditt hem i traditionell stil. Den dekorativa naturen hos traditionella möbler ensam kan ge vilket rum som helst en palatslig känsla. Med rätt konfiguration kan en traditionell heminredning till och med fungera som en sittande hyllning till olika epoker i historien som viktorianska eller Tudor. Massiv konstruktion av jordnära trä ger också heminredning i traditionell stil en varmare och trevligare miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *