Nardi Service – Din flyttpartner – Flyttfirma Malmö

Nardi Service är ett flyttfirma i Malmö som är specialiserat på flytt.
Vi erbjuder våra tjänster inom hela Sverige med leveransservice från dörr till dörr. Tillsammans med vårt välutbildade och skickliga team av flyttare och partners över hela Sverige erbjuder vi en rad tjänster som specificeras efter din begäran och krav.

Våra tjänster garanterar säkerhet och kvalitet genom hela flytt-processen. För att du ska känna dig bekväm och säker så har vi fullföräkringar.

Kontakta oss för ett gratis prisförslag
Nardi Service
070 430 25 41
info@nardiservice.se

Flyttjänster till företag:

Behöver ni flytta till ett nytt kontor, en ny våning eller en ny avdelning?
Då kan vi hjälpa er att underlätta processen. Hos oss på Nardi Service är det viktigt att ert flytt inte kommer i vägen av eran verksamhet, och därför lägger vi stor fokus på samordning. Förutom flytten kan vi även hjälpa till med montering, återvinning samt paketeringen för den smidigaste flytt upplevelsen.

Vi har heltäckande ansvarsförsäkring hos Svedea. Skulle något olyckligt hända under arbetet på ditt hem/lokal så täcker vår försäkring eventuella kostnader som uppstår. Att du som kund ska känna dig trygg med vår arbete är en hög prioritet för oss. Mer info hittar ni här: https://www.svedea.se

Nardi Service är ett väletablerat företag i städbranschen, vi utför också flyttningar inom Sverige samt utomlands och erbjuder olika trädgårdstjänster.

Vi utför alla typer av städning / flytt samt trädgårdsarbete i Malmö med omnejd, både hos företag och privatpersoner.
Städfirma Malmö | Flyttfirma | Flyttstädning Malmö | Kontorsstädning Malmö – Lund – Sydvästra Skåne

Keyword: flyttfirma malmö, flytthjälp, kontorsflytt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *