Målerifirma i Malmö som erbjuder ROT tjänster

När du köper tjänster av en målerifirma i Malmö får du rätt att göra ROT-avdrag. Det innebär en skattereduktion med 30% upp till 50 000 kronor på vad målares arbetskostnad är. Om du bor i eget hus får du göra ROT-avdrag på alla målning, både fasaden och inne i huset.

Lägenhet

Vill du som privatperson förnya ditt hem? Rot-Rut.se samarbetar med företag som erbjuder en mängd olika tjänster för dig som är lägenhetsinnehavare. Bland annat utför vi tak- vägg och snickeri målningar. Vi utför även specialarbeten för att bevara vackra detaljer samt tidstypiska strukturer som finns i just ditt hem. Vi har experter inom alla delar av måleriarbetet.

Villa

Behöver du som villaägare hjälp med utvändigt- eller invändigt måleriarbete? Rot-Rut.se samarbetar med målerifirmor som hjälper dig med detta. Vi utför vägg- samt dekormålningar inomhus 365 dagar om året men även utomhusarbete under årets varmare årstider!

Inspiration

Rot-Rut.se samarbetar med målerifirmor  som har utbildade färgsättare och inredningsexperter som hjälper dig att kombinera färger, material på väggar och golv. Företagets experter kommer hem till dig för att inspirerar och ge råd inför ommålningen.

Kontakta oss för mer info:

070 430 25 41
info@rot-rut.se

keywords: målerifirma malmö, rot-avdrag

Contents

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *