Dags att flytta och behöver en flyttfirma?

Nardi Service hjälper till med allt som rör sig en flytt. Vi garanterar att du som vår kund får en snabb service med garanterat kvalité till ett väldigt bra pris.
Vi erbjuder både fast pris eller pris per timme när det gäller flytt.
Ni kan boka flytt & flyttstädning i paket, det gör det lättare för er eftersom man slipper ringa runt och boka med olika företag.
– Vi utför även flyttningar över hela Sverige och utomlands.
– Vi utför allt ifrån små som stora privat eller företagsflyttar, stora som små bohagsflyttar, flytt av kassaskåp och piano, röjning&tömning av dödsbo, tunggodshantering/transport till flyttstädning och magasinering.
– Vi innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohaget, personalen samt våra flyttbilar är försäkrade. Naturligtvis så är ert bohag fullt försäkrat i våra händer. Vi är försäkrade och följer strikta regler.
– Vi har rätt utrustning och kunnig personal för att säkerställa att du kommer fram till din nya bostad med ett leende på läpparna. Vi kan hjälpa till med allt från packning, flytt, uppackning samt flyttstädning.

Till företag:

Behöver ni flytta till ett nytt kontor, en ny våning eller en ny avdelning?
Då kan vi hjälpa er att underlätta processen. Hos oss på Nardi Service är det viktigt att ert flytt inte kommer i vägen av eran verksamhet, och därför lägger vi stor fokus på samordning. Förutom flytten kan vi även hjälpa till med montering, återvinning samt paketeringen för smidigaste flytt upplevelsen.

Kontakta oss på:
0704 30 25 41
info@nardiservice.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *