Uteplats och bakgårdsidéer

Gör snyggt uteplats och bakgård med dessa dekorationstips från oss!

Idéer för trädgårdsdekor

Ta fram den naturliga skönheten i din trädgård med några strategiskt placerade utemöbler! Inslag av rustik elegans, som en vit nödställd veranda, skapar en lättsam atmosfär och ett enkelt sätt att njuta av långa och varma sommardagar.
Lägg till ett cocktailbord i teak ved och ett par accentstolar för att slappna av, och din trädgårdsterrass är klar!

trädgård

Bakgård för underhållande

Trädgården bör hålla enkelt och ett minimum design för att återspegla de omgivande blommorna och vegetationen, men bakgårdspartier och annat utomhusunderhållning kräver mycket hållbarhet, mycket effektivitet – och mycket stil.
Praktiska bitar i charmiga färger, som en elegant grå eldstad, skarp vit matuppsättning och en enkelt korgvagn, kan definiera och dra ihop vilket utrymme som helst. För extra känsla kan du till och med avsätta ett hörn eller område för en bärbar köksö – komplett med dina färskaste aptitretare – kommer att bli en hit med hungriga gäster!

Var uppmärksam på materialtypen när du väljer ditt väsentliga. oavsett hur väl inredda, dina trädgårdsmöbler betyder ingenting om de saknar väderbeständig konstruktion. Material som korg, teak och rostfritt aluminium ser inte bara snygga ut; de arbetar för att förhindra fläckar, bleknar och slits och håller dina häftklamrar fräscha och bekväma – även genom år av regn och sol.

När du har begränsat din sökning efter den perfekta utomhusstolen, soffan eller matsalen, överväga stil och struktur. Om du vill ha avslappnad när det är mysigast, gör det! Stora soffkuddar och vadderade barstolar ger rymliga sittplatser, avslappnad komfort och enkla festvibbar.

En sista regel, när det gäller utomhusdekoration, hur du placerar dina utemöbler är en viktig del av att skapa en avslappnad atmosfär. Det finns ett par viktiga strategier för att komma dit.
För det första, om din bakgård har utsikt över en vy, utnyttja den! Att möta dina stolar – och gästerna – mot en vägg eller ett tråkigt hörn kan ha en dämpande (och till och med styv) effekt på den allmänna atmosfären, medan en pittoresk miljö uppmuntrar en lugnande, lätt atmosfär. Kom också ihåg att ta hänsyn till sommarvärmen om du kastar en eftermiddagsgrill.
Placera sittplatser nära skuggiga träd, eller välj ett luftigt paraply för att hålla temperaturen bekvämt, stämningen slappnar av och din fest blir en uppfriskande hit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *