6 sätt att göra intryck med din entré

Vi alla vet att första intrycket är allt, och det bästa sättet att göra ett bra intryck på ditt hem är med din entré. Tänk på det som ett gyllene tillfälle att introducera till dina gäster din stil. Det är entren där alla kommer att få veta din smak, oavsett om det är avslappnat eller formellt, modernt eller traditionellt, eklektiskt eller minimalt. Från att välja fokusmöbel till tillbehör med rymddefinierande detaljer delar vi sex sätt att utforma din entré.


1. Den trendiga sättet

Om du är stolt över att hålla koll på det senaste utseendet bör din entré spegla i vilken stil du är. Fånga det som är modernt med geometriska accenter, pastellfärger och fauxplanter som ger liv åt saker. Den perfekta plattformen för allt? En linjär konsol som kombinerar material för en skärm som är fräsch, ren och inbjudande.

entre1

entre 22. Det konstnärliga sättet

Ibland kan du uttrycka mycket med lite, just därför kan en entré som är glest utformad vara överraskande djärv. Hemligheten till framgång är att välja tillbehör som är stora i skala och unika. Från en uttalande skulptur till ett konststycke i textur kan man åtskilja med bara några få saker.


3. Det minimalistiska sättet

Börja med en slående grund som ger arkitektonisk lockelse och kontrasterande struktur. Lägg till en enkel rund spegel. Strö sedan i ett par noggrant utvalda tillbehör för ett mycket au courant utseende. Välformade ljusstakar, en liten planterare och en terrakottavas är allt som behövs.

entre 3

entre 44. Bartender’s Way

För en entré som alla verkligen kan komma ombord med, prova en bar! När allt kommer omkring, vem skulle inte älska att hälsas med en drink medan dom kommer in i ditt hem? Lager  med älskade flaskor, väsentliga saker för cocktails och serveringsutrustning som serverar en bra tid. Fyll på det med accenter som hjälper till att leda till din signaturstil.


5. Det frodiga sättet

Gör din entré till en tillflyktsort. Välkomna dina gäster till paradiset med en oasinspirerad skärm som är rik på gröna och blå nyanser och enkla, luftiga tillbehör. Du kan skapa den ultimata flykten genom att införliva naturliga material som trä och rotting. Kasta i en tropisk palm för nyans.

entre 5

entre 66. The Edgy Way

Mörka toner, skarpa linjer och grafiska accenter skapar ett entrémoment med en kant. Sofistikerad och modern, en presentation som den här visar gästerna att du vågar nog att ta risker. Om du vill att den ska bli mer elegant, lägg till ett industriellt konsolbord som blandar material.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *